AnaSayfa / Genel / Kahve falında dantel eldiven görmek

Kahve falında dantel eldiven görmek

Kahve falında dantel eldiven görmek alim ve bilge insan olacağına, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, dost ya da akrabalarından yardım alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dantel eldiven gördüyseniz:

  • Şiddetle önem arz eden özel bir konu netlik kazanabilir.

Kahve falında dantel eldiven görmek güzel zamanlar geçireceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bere ve eldiven görmek sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında eldiven dikmek kazancın günden güne düşeceğine, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına delalettir.

Kahve falında ameliyat eldiveni giymek çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, her işten alnının akıyla çıkmaya delalet eder.

Kahve falında tek eldiven görmek kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında temizlik eldiveni görmek kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kına eldiveni takmak kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, büyük zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deri eldiven görmek maddi yükümlülüklerin artacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir