AnaSayfa / Genel / Kahve falında ameliyat eldiveni görmek

Kahve falında ameliyat eldiveni görmek

Kahve falında ameliyat eldiveni görmek yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, çok sıkıntılı günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ameliyat eldiveni gördüyseniz:

  • Akaşam doğru üzerinize bir tembellik çökebilir.

Kahve falında ameliyat eldiveni giymek çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında ameliyat eldiveni görmek çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ameliyat eldiven görmek akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine alamet eder.

Kahve falında mor eldiven görmek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz eldiven görmek yüzünün de güleceğine, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine inanılır.

Kahve falında eldiven kaybetmek uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına inanılır.

Kahve falında tek eldiven giymek geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında eline eldiven takmak hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir