AnaSayfa / Genel / Kahve falında iş eldiveni görmek

Kahve falında iş eldiveni görmek

Kahve falında iş eldiveni görmek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında iş eldiveni gördüyseniz:

  • Kendi işinizi kendiniz yapın.

Kahve falında iş eldiveni görmek işlerinin kötüleşeceğine, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tek eldiven giymek işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine delalettir.

Kahve falında ameliyat eldiveni görmek üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, fal sahibinin hayatının kolaylaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında plastik eldiven görmek hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı eldiven görmek işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına delalettir.

Kahve falında büyük eldiven görmek düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz eldiven takmak uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, her şeyi kuralına göre yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yırtık eldiven görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, ticaret ehli kişi olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir