AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi eldiven görmek

Kahve falında mavi eldiven görmek

Kahve falında mavi eldiven görmek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, hayırlı kapılar açılacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında mavi eldiven gördüyseniz:

  • Kullandığınız yol, seçtiğiniz yöntem veya seçeneklerinizi değerlendirme biçiminiz fark yaratmanıza yardım edebilir.

Kahve falında mavi eldiven görmek çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında dantel eldiven görmek çok büyük mutluluklar duyacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kaleci eldiveni görmek başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni eldiven görmek ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah eldiven giydiğini görmek iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, aşama göstermeyeceğine delalettir.

Kahve falında örgü eldiven görmek rahatlığa erileceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına yorulur.

Kahve falında tek eldiven görmek onlar tarafından yüceltileceğine, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına tabir olunur.

Kahve falında eldiven kaybetmek dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir