AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah eldiven giydiğini görmek

Kahve falında siyah eldiven giydiğini görmek

Kahve falında siyah eldiven giydiğini görmek sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, harcama gücünün artacağına, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, umutlarının boşa çıkmayacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah eldiven giydiğini gördüyseniz:

  • Abartmamak kaydıyla bazı aktivitelerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında siyah eldiven giymek becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, önemli yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında siyah deri eldiven giymek maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah eldiven giydiğini görmek iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında siyah eldiven görmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında siyah eldiven takmak hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında siyah deri eldiven görmek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlik eldiveni giymek büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında tek eldiven giymek kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir