AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulaşık eldiveni görmek

Kahve falında bulaşık eldiveni görmek

Kahve falında bulaşık eldiveni görmek çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine delalettir.

Kahve falında bulaşık eldiveni gördüyseniz:

  • Kendi inatçılığınız yüzünden ilişkilerinizi tatsızlaştırabilirsiniz.

Kahve falında bulaşık eldiveni görmek buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eldiven takmak ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine alamet eder.

Kahve falında kirli eldiven görmek şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına yorulur.

Kahve falında büyük eldiven görmek alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz eldiven giymek hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deri eldiven takmak sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine işaret eder.

Kahve falında altın eldiven görmek şaşkın olacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına delalet eder.

Kahve falında deri eldiven görmek özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir