AnaSayfa / Genel / Kahve falında yırtık eldiven görmek

Kahve falında yırtık eldiven görmek

Kahve falında yırtık eldiven görmek aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yırtık eldiven gördüyseniz:

  • Diğerleri olayları sizin baktığınız şekilde görmeyebilirler, aklınızda bulunmasında fayda var.

Kahve falında yırtık eldiven görmek çok sıkıntı çekeceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında renkli eldiven görmek çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, bundan güç ve cesaret alacağına tabir olunur.

Kahve falında ameliyat eldiveni görmek hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski eldiven görmek umutlarının kendisine hayır getireceğine, işlerin rast gideceğine tabir olunur.

Kahve falında gelin eldiveni görmek kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında eldiven hediye almak çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, sevinçli haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında kına eldiveni takmak sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinden eldiven almak aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir