AnaSayfa / Genel / Kahve falında elden vurulmak

Kahve falında elden vurulmak

Kahve falında elden vurulmak gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, işindeki verimin artacağına, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında elden vurulmak gördüyseniz:

  • Sadece, akşamüstüne doğru saatlerde, ikili ilişkilerde ufak tefek gerginlikler yaşanabilir.

Kahve falında elden vurulmak hane halkı ile tartışma yaşayacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına yorulur.

Kahve falında sol elden vurulmak üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silahla elden vurulmak yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elden su içmek dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında elden tutmak kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine rivayet eder.

Kahve falında elden iğne çıkarmak her geçen gün sorunların artacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elden iğne olmak ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına delalet eder.

Kahve falında elden kağıt para almak belalardan korunacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir