AnaSayfa / Genel / Kahve falında sol elden vurulmak

Kahve falında sol elden vurulmak

Kahve falında sol elden vurulmak dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine alamet eder.

Kahve falında sol elden vurulmak gördüyseniz:

  • Tartışma ortamlarını yatıştırmak veya kafa karışıklıklarını gidermek ya da genel anlamda flu ortamları aydınlatmak görevi size düşebilir.

Kahve falında sol elden vurulmak zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, daima afiyette olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silahla elden vurulmak dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında elden vurulmak toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına işaret eder.

Kahve falında elden su içmek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elden tutmak böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında elden para vermek eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına alamet eder.

Kahve falında elden para almak pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına yorulur.

Kahve falında elden anahtar almak müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir