AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla elden vurulmak

Kahve falında silahla elden vurulmak

Kahve falında silahla elden vurulmak sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında silahla elden vurulmak gördüyseniz:

  • Hızlı düşünmek yanlış kararları veya ağızdan çıkan yanlış cümleleri tetikleyebilir.

Kahve falında silahla elden vurulmak işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sol elden vurulmak bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elden vurulmak aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elden iğne çıkarmak bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine işarettir.

Kahve falında elden yaralanmak sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, rahat ettirecek bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında elden bıçaklanmak büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elden para vermek onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elden iğne olmak hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir