AnaSayfa / Genel / Kahve falında elden iğne olmak

Kahve falında elden iğne olmak

Kahve falında elden iğne olmak fakirlik ve yokluk göreceğine, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine alamet eder.

Kahve falında elden iğne olmak gördüyseniz:

  • Maddi, işle ya da sosyal hayatınızla ilgili belli konular dönüşüme uğrayabilir ya da siz dönüştürme çabasında olabilirsiniz.

Kahve falında elden iğne olmak güzel ve mutlu günler yaşayacağına, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında elden iğne çıkarmak hayatının ağzının tadına göre olacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elden kıymık çıkarmak durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sol elden vurulmak sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elden para almak yeni bir ortaklık kurulacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine inanılır.

Kahve falında elden yaralanmak kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine alamet eder.

Kahve falında silahla elden vurulmak evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, müşkül durumların üstesinden geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elden bıçak almak böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, rahat edeceğine ve huzur duyacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir