AnaSayfa / Genel / Kahve falında elden su içmek

Kahve falında elden su içmek

Kahve falında elden su içmek sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, evliyseniz eşle iyi geçime, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, elinin kolunun bağlanacağına, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine delalettir.

Kahve falında elden su içmek gördüyseniz:

  • Lehinize bazı gelişmeler sevindirici olabilir.

Kahve falında elden su içmek kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında silahla elden vurulmak sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, yanlış adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında elden bıçaklanmak sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında elden vurulmak yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, olayın ağız münakaşasına varacağına tabir olunur.

Kahve falında elden bıçak almak bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elden para vermek sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elden kan aldırmak insanlar arasında iyi anılır olacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine yorulur.

Kahve falında elden para almak bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir