AnaSayfa / Genel / Kahve falında elden iğne çıkarmak

Kahve falında elden iğne çıkarmak

Kahve falında elden iğne çıkarmak yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, hayatının iyileşeceğine, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında elden iğne çıkarmak gördüyseniz:

  • İnsanları kendinizden uzaklaştırmak yerine, zarafetinizi koruyarak kendi tarafınıza çekmeye çalışmalısınız.

Kahve falında elden iğne çıkarmak arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına işaret eder.

Kahve falında elden iğne olmak aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, kendisini keşfedeceğine delalet eder.

Kahve falında elden diken çıkarmak hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, eşlerinin kapanacağına işaret eder.

Kahve falında elden kıymık çıkarmak musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elden su içmek Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında elden bıçaklanmak çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına inanılır.

Kahve falında silahla elden vurulmak gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elden kağıt para almak yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir