AnaSayfa / Genel / Kahve falında elden tutmak

Kahve falında elden tutmak

Kahve falında elden tutmak sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, kısmetin kapanacağına, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elden tutmak gördüyseniz:

  • Sizden talepleri olan veya talepleri artan kişilerle uğraşabilirsiniz.

Kahve falında elden tutmak edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında elden para vermek kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elden para almak bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, yalnız kalmak isteyeceğine yorulur.

Kahve falında elden iğne çıkarmak parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına işarettir.

Kahve falında elden kıymık çıkarmak dileklerinin de kabul olacağına, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elden kan aldırmak eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elden iğne olmak gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında sol elden vurulmak çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir