AnaSayfa / Genel / Kahve falında elden kağıt para almak

Kahve falında elden kağıt para almak

Kahve falında elden kağıt para almak ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, fal sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında elden kağıt para almak gördüyseniz:

  • Alışılmadık yeni bir iş birliği sizi karlı veya faydalı bir yola sokabilir.

Kahve falında elden kağıt para almak pişmanlığa, kısa zamanda çok yol alınacağına tabir olunur.

Kahve falında elden para vermek onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında elden para almak sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elden bıçak almak sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına yorulur.

Kahve falında elden anahtar almak varlık içinde yokluk çekileceğine, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına yorulur.

Kahve falında elden su içmek eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elden kıymık çıkarmak karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, daha fazla dünya malı sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında elden diken çıkarmak ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir