AnaSayfa / Genel / Kahve falında elde sigara söndürmek

Kahve falında elde sigara söndürmek

Kahve falında elde sigara söndürmek kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, sorunlarını unutacağına, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, üzerindeki kötü imajı sileceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elde sigara söndürmek gördüyseniz:

  • Bir an önce silkinip, ilgilendiğiniz her konunun üzerine düşmeniz gerekiyor.

Kahve falında elde sigara söndürmek ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elde sigara görmek uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sigara söndürmek bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına yorulur.

Kahve falında üzerinde sigara söndürüldüğünü görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında sigara içip söndürmek şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında kolda sigara söndürmek çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sigara söndürdüğünü görmek çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde sigara söndürmek çok büyük kazançlar getireceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir