AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzerinde sigara söndürüldüğünü görmek

Kahve falında üzerinde sigara söndürüldüğünü görmek

Kahve falında üzerinde sigara söndürüldüğünü görmek gücünün azalacağına, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, fal sahibinin hayatının kolaylaşacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üzerinde sigara söndürüldüğünü gördüyseniz:

  • Hayallerinizin peşinden gidebilirsiniz.

Kahve falında üzerinde sigara söndürüldüğünü görmek neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kolunda sigara söndürmek hastalıkların da kalıcı olmayacağına, daima zinde ve genç kalacağına tabir olunur.

Kahve falında söndürülmüş sigara görmek hanesine güneş doğacağına, güllük gülistanlık olacağına delalettir.

Kahve falında sigara söndürmek çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin üzerinde sigara söndürmek güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzünde sigara söndürmek iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında elinde sigara söndürmek dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında sigarayı elinde söndürmek hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir