AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigara söndürdüğünü görmek

Kahve falında sigara söndürdüğünü görmek

Kahve falında sigara söndürdüğünü görmek kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, para sahibi olacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine işaret eder.

Kahve falında sigara söndürdüğünü gördüyseniz:

  • Sizinle aynı ilgi alanlarına sahip kişilerle bir araya gelmeniz ilginç tekliflere neden olabilir.

Kahve falında sigara söndürdüğünü görmek elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına işarettir.

Kahve falında sigarayı söndürmek var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine inanılır.

Kahve falında elinde sigara söndürmek kişinin muradına ereceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına işaret eder.

Kahve falında birinin elinde sigara söndürmek büyük üzüntüler yaşayacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kolda sigara söndürmek en küçük sorunda parlayacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine yorulur.

Kahve falında kolunda sigara söndürmek çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına alamet eder.

Kahve falında sigara içip söndürmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına delalettir.

Kahve falında yüzde sigara söndürmek rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir