AnaSayfa / Genel / Kahve falında elde sigara görmek

Kahve falında elde sigara görmek

Kahve falında elde sigara görmek mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, büyük bir rahatlama yaşayacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, şansın bir türlü dönmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elde sigara gördüyseniz:

  • Gerçekleri gözardı etmeyin.

Kahve falında elde sigara görmek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında elde sigara söndürmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına işarettir.

Kahve falında çamaşır elde yıkamak işlerinin yoluna gireceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına yorulur.

Kahve falında elde siğil görmek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine yorulur.

Kahve falında yılanı elde tutmak sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hayattan yana umudunun kırılacağına işaret eder.

Kahve falında sağ elde yara görmek işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, ardından sevinçli bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında elde etmek elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sol elde yara görmek içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir