AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalemin mürekkebinin bittiğini görmek

Kahve falında kalemin mürekkebinin bittiğini görmek

Kahve falında kalemin mürekkebinin bittiğini görmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalemin mürekkebinin bittiğini gördüyseniz:

  • Üzerinizde baskı uygulayan kişiler nedeniyle önemli değişiklikler yapmak zorunda hissedebilirsiniz.

Kahve falında kalemin mürekkebinin bittiğini görmek kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, şansının ve bahtının döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mürekkep döküldüğünü görmek gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, afiyette ve keyifte olacağına delalettir.

Kahve falında mavi mürekkep görmek enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elde mürekkep görmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı mürekkep görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına tabir olunur.

Kahve falında mürekkep kusmak parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eline mürekkep bulaşmak ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, belki ölümler görüleceğine inanılır.

Kahve falında mürekkep içmek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, deşarj olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir