AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı mürekkep görmek

Kahve falında kırmızı mürekkep görmek

Kahve falında kırmızı mürekkep görmek sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, zorlukların ortadan kaldırılacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, ipliklerini pazara çıkaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı mürekkep gördüyseniz:

  • Artık işe yaramayan bağlardan kurtulmak gerekebilir.

Kahve falında kırmızı mürekkep görmek karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elde mürekkep görmek vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında mürekkep kusmak kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kalemin mürekkebinin bittiğini görmek zahmete düşeceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mürekkep döküldüğünü görmek endişe veren durumların düzeleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına tabir olunur.

Kahve falında eline mürekkep bulaşmak çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında mürekkeple yazı yazmak çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında mürekkep içmek amacına ulaşabileceğine, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir