AnaSayfa / Genel / Kahve falında elde fazla parmak görmek

Kahve falında elde fazla parmak görmek

Kahve falında elde fazla parmak görmek elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, zarar gören insanlara yardım edeceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elde fazla parmak gördüyseniz:

  • Herkes inanç, felsefe veya düşüncelerini karşı tarafa kabul ettirme çabasında olabilir.

Kahve falında elde fazla parmak görmek dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir elde on parmak anne babayla ters düşüleceğine, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında fazla parmak zararın telafi edileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fazla el parmağı görmek gücünün, kudretinin yerine geleceğine, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parmakların beşten fazla olduğunu görmek hedeflere ulaşılacağına, sayılacağına ve sevileceğine inanılır.

Kahve falında elinde fazla parmak görmek can sıkıntısının sona ereceğine, hayaller kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parmak sayısını fazla görmek sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, hem amaçlarına nail olamayacağına alamet eder.

Kahve falında ayağında fazla parmak görmek özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir