AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde fazla parmak görmek

Kahve falında elinde fazla parmak görmek

Kahve falında elinde fazla parmak görmek çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, başarılı ve kazançlı olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, ortağından ayrılacağına, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına delalet eder.

Kahve falında elinde fazla parmak gördüyseniz:

  • Görünen o ki, çeşit çeşit fırsata sahipsiniz.

Kahve falında elinde fazla parmak görmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye tabir olunur.

Kahve falında fazla el parmağı görmek iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında fazla parmak yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında ayakta fazla parmak yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında parmak sayısını fazla görmek bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına yorulur.

Kahve falında ayak parmağının fazla olduğunu görmek maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, işinden ve parasından olacağına inanılır.

Kahve falında fazla ayak parmağı görmek atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine delalettir.

Kahve falında ayak parmağı fazla görmek hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, hayatın pahalılaşmasına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir