AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmak sayısını fazla görmek

Kahve falında parmak sayısını fazla görmek

Kahve falında parmak sayısını fazla görmek yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, fal sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, kötüyse düzeleceğine, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parmak sayısını fazla gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya sosyal ilişkilerinizi ilgilendiren bazı konular karmakarışık bir hal alabilir.

Kahve falında parmak sayısını fazla görmek yorucu geçen bir döneme girileceğine, çareye ve çözüme ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında ayak parmağı fazla görmek bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına işarettir.

Kahve falında ayak parmağının fazla olduğunu görmek fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, farklı iş alanlarına yöneleceğine tabir olunur.

Kahve falında fazla el parmağı görmek ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına delalettir.

Kahve falında fazla parmak kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, evliliklerin bitme noktasına geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ayak parmaklarını fazla görmek ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine inanılır.

Kahve falında ayağında fazla parmak görmek geçim sıkıntısından kurtulacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında parmakların beşten fazla olduğunu görmek ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir