AnaSayfa / Genel / Kahve falında fazla parmak

Kahve falında fazla parmak

Kahve falında fazla parmak aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında fazla parmak gördüyseniz:

  • Neyse ki, olayları en akıllı şekilde yönetebilecek veya çözebilecek pozisyonda olacaksınız.

Kahve falında fazla parmak görmek gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, neşe ve sağlıkla geçeceğine alamet eder.

Kahve falında fazla parmak çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında parmakların beşten fazla olduğunu görmek ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, işlerinin kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayak parmaklarını fazla görmek yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında parmaklarını fazla görmek girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, kişinin kafasının rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fazla el parmağı görmek firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında elde fazla parmak görmek yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına delalet eder.

Kahve falında ayak parmağının fazla olduğunu görmek aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir