AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağında fazla parmak görmek

Kahve falında ayağında fazla parmak görmek

Kahve falında ayağında fazla parmak görmek çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, işsizin iş bulacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, yeni bir başlangıç yapmaya delalet eder.

Kahve falında ayağında fazla parmak gördüyseniz:

  • Belli konularda uyarıları göz ardı ediyor veya sinyalleri görmezden geliyor olabilirsiniz.

Kahve falında ayağında fazla parmak görmek aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine alamet eder.

Kahve falında ayak parmağının fazla olduğunu görmek huzurunun bozulacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fazla ayak parmağı görmek yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayak parmağı fazla görmek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayak parmaklarını fazla görmek kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine delalettir.

Kahve falında ayakta fazla parmak görmek eline büyük paralar geçeceğine, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fazla parmak yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında ayakta fazla parmak mesleğindeki statüsünün de artacağına, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir