AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir elde on parmak

Kahve falında bir elde on parmak

Kahve falında bir elde on parmak güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, stresin ve üzüntülerin biteceğine, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, neşesinin de yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında bir elde on parmak gördüyseniz:

  • Hazırlıklı olmanız durumunda yaşananların planlarınızı bozmasını engelleyebilirsiniz.

Kahve falında bir elde on parmak hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, daha iyi mağazalardan giyineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elde fazla parmak görmek sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına inanılır.

Kahve falında sağ elde yüzük görmek güzel bir hayat geçireceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kazanç elde etmek vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, kazancının da hiç eksilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında elde kına görmek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elde küpe görmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, yeni bir ev alınacağına işaret eder.

Kahve falında elde dikiş görmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına rivayet eder.

Kahve falında elde taş görmek sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir