AnaSayfa / Genel / Kahve falında fazla el parmağı görmek

Kahve falında fazla el parmağı görmek

Kahve falında fazla el parmağı görmek endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fazla el parmağı gördüyseniz:

  • Ardından, duruma göre plan yaparsınız.

Kahve falında elinde fazla parmak görmek tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine yorulur.

Kahve falında fazla el parmağı görmek her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, onu isyan noktasına getireceğine rivayet eder.

Kahve falında ayak parmağının fazla olduğunu görmek hedeflerinin gerçekleşeceğine, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında ayak parmaklarını fazla görmek hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ayağında fazla parmak görmek mallarının eksileceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına yorulur.

Kahve falında elde fazla parmak görmek yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parmaklarını fazla görmek iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerini büyüteceğine rivayet eder.

Kahve falında fazla parmak elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir