AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmakların beşten fazla olduğunu görmek

Kahve falında parmakların beşten fazla olduğunu görmek

Kahve falında parmakların beşten fazla olduğunu görmek kısmet alacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, acı veren durumların vuku bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parmakların beşten fazla olduğunu gördüyseniz:

  • Fark yaratarak imajınızı güçlendirebilirsiniz.

Kahve falında fazla parmak görmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakta fazla parmak işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağında fazla parmak görmek maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına işarettir.

Kahve falında parmaklarını fazla görmek onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayak parmağının fazla olduğunu görmek en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında parmakların beşten fazla olduğunu görmek eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında fazla parmak falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına inanılır.

Kahve falında ayak parmaklarını fazla görmek övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir