AnaSayfa / Genel / Kahve falında elde çil görmek

Kahve falında elde çil görmek

Kahve falında elde çil görmek her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem falı kapatan kişinin kendisini toparlayamayacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, büyük hatalar yapacağına işarettir.

Kahve falında elde çil gördüyseniz:

  • Maddi maceralara atılma isteğiniz artıyor.

Kahve falında elde çil görmek galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin yüzünde çil görmek rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında kendi yüzünde çil görmek rahatının bozulacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine işaret eder.

Kahve falında çilli olmak hayatının iplerini eline alacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzde çil görmek işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çil çil altın görmek yeni işler alacağına, mevki kaybına uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında çilli tavuk görmek çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzü çillenmek büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir