AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yüzünde çil görmek

Kahve falında birinin yüzünde çil görmek

Kahve falında birinin yüzünde çil görmek işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına, ortak işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünde çil gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya yakınlarınızla ilişkilerinizde zihinsel ya da ahlaki dersler söz konusu olabilir.

Kahve falında kendi yüzünde çil görmek hayattan daha zevk alacağına, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına işarettir.

Kahve falında başkasının yüzünde çil görmek çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, yapılan planların alt üst olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünde çil olduğunu görmek bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünde çiller görmek maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının yüzünde çil görmek iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında kendi yüzünü çilli görmek hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünü çilli görmek hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında yüzünde çil görmek her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir