AnaSayfa / Genel / Kahve falında çil çil altın görmek

Kahve falında çil çil altın görmek

Kahve falında çil çil altın görmek hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, bazen umutlarını yitireceğine, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çil çil altın gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren işlere atılabilir veya iş birlikleri içerisine girebilirsiniz.

Kahve falında çil çil altın görmek işlerinin çok açılacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına inanılır.

Kahve falında kendini çilli görmek yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına işaret eder.

Kahve falında yüzü çillenmek hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine yorulur.

Kahve falında çilli tavuk görmek elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine delalettir.

Kahve falında çilli erkek görmek büyük zorluklar yaşayacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında vücudunda çil görmek çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının yüzünde çil görmek kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında kendi yüzünü çilli görmek atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir