AnaSayfa / Genel / Kahve falında çilli olmak

Kahve falında çilli olmak

Kahve falında çilli olmak ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, işini büyüteceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, kızı olanların da gelin edeceğine alamet eder.

Kahve falında çilli olmak gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük kazançlı yatırımlar konusunda şanslısınız.

Kahve falında yüzünün çillendiğini görmek karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, böylece kişinin hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çil çil altın görmek attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzde çil görmek hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, kişinin adeta gençleşeceğine inanılır.

Kahve falında yüzünde çil olduğunu görmek ticaretinin gelişeceğine, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine delalettir.

Kahve falında yüzünde çil görmek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ellerde çil görmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, sıkıntı dolu günler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında vücutta çil görmek Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, zor günlerden geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının yüzünde çil görmek de rahatının yerine geleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir