AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi yüzünde çil görmek

Kahve falında kendi yüzünde çil görmek

Kahve falında kendi yüzünde çil görmek yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, işlerinin yarım kalacağına, hayatı ile bazı kararlar vereceğine, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi yüzünde çil gördüyseniz:

  • Duyduklarınız karşısında cesur şekilde ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının yüzünde çil görmek durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünün çillendiğini görmek sıkıntılı durumlar geçireceğine, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünü çilli görmek mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzü çillenmek başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına işaret eder.

Kahve falında kendi yüzünü çilli görmek dine ve Allah’a yakınlaşacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında başkasının yüzünde çil görmek hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi yüzünde çil görmek keyfinin yerine geleceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına delalettir.

Kahve falında birinin yüzünde çil görmek ancak daha sonara falı kapatan kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir