AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzde çil görmek

Kahve falında yüzde çil görmek

Kahve falında yüzde çil görmek ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzde çil gördüyseniz:

  • Size yapılacak olan teklifleri iyi değerlendirmeniz gerekiyor.

Kahve falında yüzde çil görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünde çil olduğunu görmek sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında vücudunda çil görmek ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünü çilli görmek işlerin istenmeyen bir hal alacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının yüzünde çil görmek iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, maddi çıkmazların biteceğine delalet eder.

Kahve falında çilli olduğunu görmek ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında yüzünde çiller görmek talihin yüze güleceğine, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine inanılır.

Kahve falında tansu çilleri görmek herkesin yardımına koşacağına, hayallerinin söneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir