AnaSayfa / Genel / Kahve falında çilli tavuk görmek

Kahve falında çilli tavuk görmek

Kahve falında çilli tavuk görmek işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, eşi ile problemler yaşayacağına, sorunların birdenbire daha da artacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, ruhunu güzelleştireceğine, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına tabir olunur.

Kahve falında çilli tavuk gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizde daha doğrusu sosyal ilişkilerinizde, bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında çilli tavuk görmek işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çilli yumurta görmek malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin yüzünde çil görmek imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının yüzünde çil görmek müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, sorunların tek kalemde silineceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzünde çil görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünün çillendiğini görmek artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine delalettir.

Kahve falında yüzünde çil olduğunu görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, iyi insanlar ile birlikte olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çilli kadın görmek sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir