AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzü çillenmek

Kahve falında yüzü çillenmek

Kahve falında yüzü çillenmek dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzü çillenmek gördüyseniz:

  • Negatif veya inatçı kişiler planlarınızı bozabilir.

Kahve falında arkadaşının yüzünde çil görmek kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, kendisini işine veremeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi yüzünde çil görmek atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi yüzünü çilli görmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünü çilli görmek rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünde çiller görmek sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine delalet eder.

Kahve falında yüzü çillenmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına inanılır.

Kahve falında yüzünün çillendiğini görmek para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine işarettir.

Kahve falında yüzünde çil görmek hayırlı haberler duyacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir