AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini kucağında taşımak

Kahve falında birini kucağında taşımak

Kahve falında birini kucağında taşımak üzüntülerin biteceğine, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini kucağında taşımak gördüyseniz:

  • Sizi mantıksızca şeyler yapmaya zorlayan kişiler olabilir.

Kahve falında bir erkeği kucağında taşımak bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, ruhen güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anneyi kucağında taşımak işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine delalettir.

Kahve falında kardeşini kucağında taşımak büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, sürekli olarak emirler veren fal sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına işarettir.

Kahve falında kucağında bebek taşımak aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına inanılır.

Kahve falında kucağında taşımak elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza delalettir.

Kahve falında bir ölüyü kucağında taşımak gelişmelerin olacağına, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza rivayet eder.

Kahve falında sevdiğini kucağında taşımak kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş birini kucağında taşımak çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir