AnaSayfa / Genel / Kahve falında kucağında hasta taşımak

Kahve falında kucağında hasta taşımak

Kahve falında kucağında hasta taşımak işlerinin düşeceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, etrafındaki insanlara yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında kucağında hasta taşımak gördüyseniz:

  • Hadsiz cümleler kuran veya ölçüsüz istekleri olan kişilere politik davranmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında kucağında hasta taşımak bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hasta birini kucağında taşımak başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına alamet eder.

Kahve falında birinin kucağında taşımak girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına inanılır.

Kahve falında kucağında yük taşımak kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine delalettir.

Kahve falında kardeşini kucağında taşımak aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini kucağında taşımak büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına yorulur.

Kahve falında kucağında birini taşımak büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında eşini kucağında taşımak güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir