AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir ölüyü kucağında taşımak

Kahve falında bir ölüyü kucağında taşımak

Kahve falında bir ölüyü kucağında taşımak ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, başka insanları aldatmasına engel olacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında bir ölüyü kucağında taşımak gördüyseniz:

  • Yeni planları devreye sokabilirsiniz.

Kahve falında bir ölüyü kucağında taşımak her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine inanılır.

Kahve falında ölüyü kucağında taşımak hastalıklarının da şifasını bulacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen birini kucağında taşımak hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kucağında taşımak işindeki bereketin de çoğalacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına inanılır.

Kahve falında kucağında hasta taşımak işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anneni kucağında taşımak kurulu bir düzene sahip olacağına, rahat erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini kucağında taşımak hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kucağında yük taşımak büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir