Kahve falında eşini kucağında taşımak

Kahve falında eşini kucağında taşımak zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, çok hayırlı şeylere, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, şansın yaver gideceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşini kucağında taşımak gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizdeki değişikliğin bedelleri olabilir.

Kahve falında eşini kucağında taşımak eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kucağında bebek taşımak adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına tabir olunur.

Kahve falında anneni kucağında taşımak nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında erkek çocuğunu kucağında taşımak zamanla daha çok para elde edeceğine, spor yapmaya başlanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kucağında erkek bebek taşımak planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine delalet eder.

Kahve falında kucağında taşımak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek bebeği kucağında taşımak beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, yol yordam öğretileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hasta birini kucağında taşımak sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top