AnaSayfa / Genel / Kahve falında kucağında birini taşımak

Kahve falında kucağında birini taşımak

Kahve falında kucağında birini taşımak elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, lükse ve konfora kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kucağında birini taşımak gördüyseniz:

  • Yaşanan bir dolu aksilik, iletişime veya elektroniğe bağlı problemler veya unutkanlıklar geride kalıyor.

Kahve falında kucağında erkek bebek taşımak az maliyetle ticarete atılacağına, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına işarettir.

Kahve falında erkek çocuğu kucağında taşımak dinden çıkacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü kucağında taşımak kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına işarettir.

Kahve falında kucağında köpek taşımak gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, tazeleneceğine işarettir.

Kahve falında kucağında yük taşımak aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, fal sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkeği kucağında taşımak büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kucağında birini taşımak evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kucağında bebek taşımak kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir