AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birini kör görmek

Kahve falında ölü birini kör görmek

Kahve falında ölü birini kör görmek çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü birini kör gördüyseniz:

  • Amaç veya hedeflerinize ulaşmanız ya da bazı işleriniz konusunda engellendiğinizi hissedebilir veya aksiliklerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında ölüyü kör görmek yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine delalettir.

Kahve falında ölünün kör olduğunu görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, başarısız olacağına alamet eder.

Kahve falında ölü birini kör görmek zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, tazeleneceğine ve canlanacağına işaret eder.

Kahve falında kör olduğunu görmek büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine inanılır.

Kahve falında kardeşinin kör olduğunu görmek ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kör birine aşık olmak kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir gözünü kör görmek ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya delalet eder.

Kahve falında tek gözü kör adam görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir