AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözü kör birini görmek

Kahve falında gözü kör birini görmek

Kahve falında gözü kör birini görmek güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, kötülüklerden uzak kalacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine delalettir.

Kahve falında gözü kör birini gördüyseniz:

  • Hiç kimse açık yürekli ya da fazla cesur bildirimlerin peşinden gitmek istemiyor olabilir.

Kahve falında gözü kör olmak atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında sağ gözünün kör olduğunu görmek fal sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tek gözü kör görmek arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında birinin gözlerinin kör olduğunu görmek bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözünün kör olduğunu görmek bunu şeref sayacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine alamet eder.

Kahve falında tek gözü kör insan görmek kırılacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözü kör adam görmek büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözleri kör görmek hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir