AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbisenin kesildiğini görmek

Kahve falında elbisenin kesildiğini görmek

Kahve falında elbisenin kesildiğini görmek karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, garanti olacak makama oturacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, maddi olarak güç kazanacağına, fal sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına delalettir.

Kahve falında elbisenin kesildiğini gördüyseniz:

  • Birkaç tanesiyle aynı anda ilgilenmek yerine, sizin için çok önemli bir projeye öncelik tanımanız toplum içindeki duruşunuz üzerinde etkili olabilir.

Kahve falında elbisenin kesildiğini görmek güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, kendisine yeni uğraşlar bulacağına işarettir.

Kahve falında elbisesinin kesildiğini görmek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına yorulur.

Kahve falında horozun kesildiğini görmek uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına inanılır.

Kahve falında etinin kesildiğini görmek işlerin hafifleyeceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında burnun kesildiğini görmek sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, neşesinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının saçının kesildiğini görmek kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına delalet eder.

Kahve falında kol bileğinin kesildiğini görmek bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında saçımın kısa kesildiğini görmek sevinçli ve güzel günler göreceğine, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir