AnaSayfa / Genel / Kahve falında etinin kesildiğini görmek

Kahve falında etinin kesildiğini görmek

Kahve falında etinin kesildiğini görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntıların büyüyeceğine, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında etinin kesildiğini gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya ilişkilerinizi ilgilendiren konularda esnek olabilirseniz kazanacaksınız.

Kahve falında et kesip dağıtmak sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında et kesildiğini görmek kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında et kesip yemek çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına rivayet eder.

Kahve falında insan etinin kesildiğini görmek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında insan kesip etini yemek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Kahve falında insan eti kesildiğini görmek potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında etinin kesildiğini görmek eşlerinin kapanacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına inanılır.

Kahve falında etin kesildiğini görmek umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir