AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçımın kısa kesildiğini görmek

Kahve falında saçımın kısa kesildiğini görmek

Kahve falında saçımın kısa kesildiğini görmek huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında saçımın kısa kesildiğini gördüyseniz:

  • Öğle sonrası ise, çekişmeli diyaloglar, stresli durumlar veya beklenmedik tepkiler ya da gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında saçlarının kısa kesildiğini görmek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçlarının kısacık kesildiğini görmek sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına inanılır.

Kahve falında saçını kısa kesildiğini görmek baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçımın kısa kesildiğini görmek ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, işinin gücünün yaver gideceğine işarettir.

Kahve falında saçın çok kısa kesildiğini görmek başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında saçının kısa kesildiğini görmek sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçlarını kısa kesildiğini görmek bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının saçını kısa görmek endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir