AnaSayfa / Genel / Kahve falında horozun kesildiğini görmek

Kahve falında horozun kesildiğini görmek

Kahve falında horozun kesildiğini görmek ferahlığa çıkılacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında horozun kesildiğini gördüyseniz:

  • Maddi ya da manevi hediyeler söz konusu olabilir.

Kahve falında horozun kesildiğini görmek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına delalettir.

Kahve falında evde horoz görmek akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında horoza yem vermek kazancının bol olacağına, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına delalettir.

Kahve falında tavuk horoz hindi görmek zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, bilmediği duyguları tadacağına yorulur.

Kahve falında horoz resmi görmek fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında yanan horoz görmek zarar edeceğine, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kucağında horoz görmek yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında horozdan kaçmak yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir