AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnun kesildiğini görmek

Kahve falında burnun kesildiğini görmek

Kahve falında burnun kesildiğini görmek adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, sorunların artacağına, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, sahip olunan gücün kaybedileceğine, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında burnun kesildiğini gördüyseniz:

  • Normal koşulların dışında eğilimler problemler yaşanmasına neden olabilir.

Kahve falında burnun kesildiğini görmek ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında burnunun kesildiğini görmek beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında burnunda yara olduğunu görmek sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine rivayet eder.

Kahve falında bubi tuzağı görmek sevilen bir kişiye yardım edileceğine, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında burnundaki sümükleri temizlemek geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında burnundan kan akmasını görmek büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, hastalığın biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında burnundan kil almak iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının burnunda sümük görmek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, çalıştığı yerde amir olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir