AnaSayfa / Genel / Kahve falında kol bileğinin kesildiğini görmek

Kahve falında kol bileğinin kesildiğini görmek

Kahve falında kol bileğinin kesildiğini görmek tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, kişinin kendi başının çaresine bakacağına, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında kol bileğinin kesildiğini gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız bazı kişilerin sizi ilgilendirebilecek sözleri, fikirleri veya teklifleri olabilir.

Kahve falında kol bileğinin kesildiğini görmek sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında el bileğinin kesildiğini görmek niyetini ve kalbini bozmayan fal sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına alamet eder.

Kahve falında bileğinin kesilmesini görmek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında ayak bileğinin kesildiğini görmek yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında bileği kırılmak özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayak bileğinin şiştiğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında bileğinden tutmak almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bileğinin koptuğunu görmek uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir